Од речи до дела

Изборне поруке

У овим неизвесним временима, Србија не сме да стане.


На децембарским изборима уверени смо да је снага у људима и да је Србији потребан тим који слуша грађане и ставља их на прво место. Знамо да смо урадили много, али свесни смо да морамо да радимо још више у будућности. Поносни смо на остварена достигнућа у инфраструктурним пројектима, али сада је време да градимо бољи и здравији живот.


Постоји опасност да напредак стане. Ко стоји на том путу? Опозиција опседнута борбом против Вучића уместо борбом за народ, опозиција која прави хаос. Опозиција која укључује оне који желе да Косову дају столицу у УН, признају Сребреницу као геноцид и уведу санкције нашим пријатељима. Грађани Србије страхују и шта ће се десити ако на власт дођу десничарске странке јер њихово неискуство и незнање могу довести до економске изолације или чак отвореног сукоба. Не желимо да понављамо грешке из прошлости и зато је Србији потребно искусно вођство да заштити националне интересе.


Српска напредна странка је странка која је променила Србију, која је очувала мир, сигурност, стабилност и напредак. О томе говоре чињенице:

 • Новоотворене десетине фабрика и инвестиције
  Радници имају доступније послове, на путу смо ка остварењу историјског циља од 1.000 евра просечне месечне зараде.
 • Нови путеви подстичу раст и просперитет
  Као што је воз Соко спојио Нови Сад и Београд, настављамо са спајањем свих делова земље.
 • Данас млади одрастају у бољој Србији у односу на пре десет година
  Желимо да млади остану овде. Финансијска помоћ младима и програми запошљавања сведоче да су млади кључ опстанка Србије .
 • Квалитетнија животна средина за све нас
  Значајно смо улагали у заштиту животне средине и остајемо посвећени изградњи зеленије и одрживе Србије, базиране на чврстим еколошким стандардима.
 • За здравље нације
  Улагање у здравство је обавеза према будућим генерацијама. Време је да сваки грађанин не само живи боље, већ да живи дуже. Нови клинички центри, нове установе, веће плате за лекаре и медицинске сестре су ту.
 • За срећу сваког детета
  Свако дете има право на срећно и безбедно детињство, и квалитетно образовање. Мајске трагедије дубоко су потресле Србију и учиниле да се дубоко преиспитамо. Већи број школских полицајаца, увођење видео надзора и пружање већих овлашћења професорима су предузети за сигурност наше деце, инвестира се у даљу дигитализацију, уз додатна повећања плата наставницима и професорима.
 • За наше најстарије
  Никада неће бити заборављени хероји наше земље – пензионери. Зато ће пензије бити сигурне уз стални раст.

Свесни смо да све ово није довољно и да је инфлација још увек превисока. Зато напредак Србије не сме да стане.


Александру Вучићу су потребни људи који могу да га подрже да заштити политичке и економске интересе земље. Верујемо да је наше само оно што дајемо и што остављамо својој деци. Верујемо да је снага у људима и знамо да смо заједно са вама, нашим људима, победници на путу на коме Србија не сме да стане.